Kumar’s butter chicken


image

Ik kook zelf niet graag uit pakjes of zakjes.. Maar we hebben allemaal weleens zin in lekker makkelijk en lekker snel.. toch? Ik liep laatst in de Albert Heijn en daar zag ik Kumar’s curries en bumbu’s.. en wat mij direct opviel was de tekst: ‘De producten zijn bereid met verse ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen en dat proef je! Alle ingrediënten worden volgens originele receptuur eerst geroosterd of gebakken, daarna gepureerd en uiteindelijk tot een pasta gemaakt…Pure, eerlijke smaken zoals het hoort.’

Ik wierp een blik op de verpakking en dacht… Oké.. dit is misschien wel het proberen waard….

Resultaat: Een heerlijk bordje zilvervlies rijst met quinoa en de butterchicken van Kumar..

Wat heb je nodig? (2 personen)kumar-s-butter-chicken-specerijenpasta

  • De butterchicken van Kumar uiteraard
  • Een bosje lente ui
  • Een gewone ui
  • Een hele paprika
  • 2 Kipfilets
  • 2 Tenen knoflook
  • Zilvervliesrijst ( ik gebruik altijd de zilvervlies rijst van Lassie daar zit ook quinoa doorheen..lekker!)
  • Een beetje alpro cuisine naar smaak
  • Eventueel wat cashewnoten, hoeft niet

image

Je begint met het bakken van je lente ui, de gewone ui, de paprika en de tenen knoflook.. Daar gaat vervolgens de in stukjes gesneden kip bij.. dit laat je even rustig bakken.. Voeg vervolgens het bakje butterchicken toe en wat alpro cuisine naar smaak.. Laat dit vervolgens op laag vuur met een deksel op de pan nog even rustig pruttelen..

Kook ondertussen je rijst zolang als op de verpakking staat.. En daarna kun je aan tafel…!! Ojaa.. nog een tip.. die cashewnootjes voor bovenop! 😉

Eetsmakelijk!

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.