bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten

Bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten..


bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten

Bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten.. Makkelijk, lekker en snel klaar!

Het lijken net bonbons maar dan van bladerdeeg.. gevuld met brie, honing en walnoten. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt. Je kunt de brie ook vervangen door geitenkaas, ook erg lekker!

Een heerlijk borrelhapje wat je al kunt voorbereiden voordat je gasten er zijn! Handig toch?

Bereidingstijd: 10 minuten + ongeveer 25 minuten in de oven!

Wat heb je nodig? (12 stuks)

  • 12 plakjes bladerdeeg (met roomboter)
  • 2 stukken brie (naar keus)
  • Honing
  • 3 handjes walnoten

Een muffin vorm voor 12 stuks

Bereiding:

Vet de muffin vorm in met boter en verwarm de oven voor.

Laat het bladerdeeg tijdig ontdooien op het aanrecht.

Leg in alle muffin vormpjes een plak bladerdeeg en duw deze er een beetje in zodat je een bakje krijgt..

Snij de brie in grove stukken en vul alle vormpjes met wat brie..

Verdeel nu ook de walnoten over de vormpjes, daar overheen gaat wat honing. Gewoon op gevoel, of zoveel jou lekker lijkt..

Ik heb er pakketjes van gemaakt door ze dicht te vouwen, maar je kunt ze ook open laten..

Schuif ze de oven in voor ongeveer 25 minuten (180 graden), kijk na die 25 minuten even of je ze bruin genoeg vindt. Anders laat je ze nog een paar minuutjes staan. De tijd kan per oven erg verschillen..

Wat ik al zei, je kunt alles al voorbereiden en ze een half uurtje van te voren de oven in schuiven..

Heerlijke bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten!

 

 

 

bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten

Op zoek naar nog veel meer lekkere borrelhapjes..? Klik dan hier… 

Tussen de kerstrecepten staat natuurlijk ook nog een heleboel inspiratie voor een gezellige oudejaarsavond!

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze bladerdeeg hapjes met brie, honing en walnoten proberen?? Laat me weten of het je gesmaakt heeft! Tag me bijvoorbeeld op Instagram of laat een reactie achter!

Volg je mij trouwens al op Instagram? (@ashleywillems)

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.