Voor de pasta fans onder ons… Macaroni schotel met verse groente.. Simpel, lekker én snel!!
Wat heb je nodig? (uit deze schaal kan je ongeveer met 3 personen eten)
- – Een halve courgette
- -4 Trostomaten
- -1 Paprika
- – 1 Blikje tomaten puree of gezeefde tomaten
- – 1 bol Mozzarella
- – Macaroni ( Ik probeerde een keer de lowcarb macaroni van Dreamfields)
- – Basilicum
- – Knoflook (naar smaak)
- – 300 gram (mager) rundergehakt
- – Peper/zout
De pasta’s van Dreamfields zijn koolhydraat arm, bevatten veel vezels, plantaardige eiwitten en hebben een lagere glycemische index.. Ik dacht laat ik het een keer proberen.. en het valt niet tegen! Ik bestelde de pasta bij de Body&fit shop maar een gewone volkoren of spelt pasta is natuurlijk ook prima.
Kook de macaroni even 3 a 4 minuten voor..
Bak het gehakt aan met een beetje knoflook, peper en zout.. Voeg daarna de gesneden groenten toe.. En vervolgens de tomatenpuree (of de gezeefde tomaten)..
Giet de pasta af en roer deze door het gehakt/groente mengsel..
Dit kan in een ovenschaal met de mozzarella en wat verse basilicum er bovenop..
20 minuten op 180 graden in de oven en je kunt aan tafel.. (of op de bank)..
Succes en eet smakelijk!
Liefs,