Oops, een pindakaas brownie.. Alweer zoiets wat je niet elke week moet maken.. Maar goed, ik blijf van mening dat op het moment dat je dan wat lekkers maakt…. dan moet je het ook goed doen! Toch…?
Dus je krijgt visite, je bent jarig.. of je hebt zin in iets lekkers…(in het weekend) én je bent net als ik gek op pindakaas? Maak dan eens deze pindakaas brownie! Daar krijg je echt geen spijt van namelijk!
Pindakaas brownie
Bereidingstijd: voorbereiding +/- 15 minuten + 35 minuten in de oven
Wat heb je nodig?
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 200 gram suiker
- 200 gram pindakaas
- 225 gram pure chocolade
- 3 eieren
- 200 gram roomboter
Bereiding:
Smelt de boter samen met de chocolade tot 1 gladde massa..
Mix de eieren en de suiker tot een dik en romig geheel. Voeg het chocolade/boter mengsel hieraan toe en spatel dit goed door.
Vervolgens voeg je het zelfrijzend bakmeel toe en dit spatel je er ook rustig doorheen.
Als laatst gaat de pindakaas er doorheen, dit hoeft niet helemaal goed vermengd te worden..
De pindakaas brownie gaat de oven in voor ongeveer 35 minuten op 180 graden.
Eet smakelijk!
Liefs,
Ga je deze pindakaas brownie maken? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!
Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!
Volg je mij trouwens al op Instagram of Facebook?