Wraps met Vissticks en guacamole

Wraps met Vissticks en guacamole… 3


Wraps met Vissticks en guacamole

Wraps met Vissticks en guacamole ..

Het is Vis Vrijdag! Want weet je wat pas lekker is? Elke week vis! Iglo is een nieuw campagne gestart om ervoor te zorgen dat we minimaal 1 keer per week vis gaan eten. Geen slecht idee vind ik zelf. Ik moet eerlijk bekennen dat wij ook niet elke week vis eten. Terwijl ik het juist wel erg lekker vind, stom hé? Ik ga eens kijken of we deze ‘Vis Vrijdag’ erin kunnen houden. Doen jullie mee?

Deze wraps met Vissticks en guacamole zijn onwijs lekker en staan bovendien snel op tafel. Ook de guacamole heb je super snel zelf klaar gemaakt. Ik stopte de Vissticks in de Airfryer, maar je kunt ze ook in de oven doen of natuurlijk gewoon bakken in de koekenpan.

Wraps met Vissticks en guacamole..

Bereidingstijd: +/- 20 minuten

Wat heb je nodig?(voor 4 wraps)

  • 4 wraps
  • 20 stuks Iglo Vissticks
  • Een zakje sla naar keus, ik ging voor botersla
  • 2 grote tomaten

Voor de guacamole:

  • ½ sjalotje
  • 1 tomaat
  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 eetlepels creme fraiche
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel citroen peper
  • ½ theelepel chipotle*
  • peper/zout naar smaak

*Chipotle is gerookt jalapeño chilipeper. Rokerig, zoet en mild pikant. Niet in huis? Gebruik dan gewone chilipoeder of gerookte paprikapoeder.

Bereiding:

De guacamole

Snijd de avocado’s doormidden, schil ze en haal de pit eruit. Prak de avocado vervolgens tot een smeuïg geheel samen met de creme fraiche.

Snipper het sjalotje heel fijn, hak de knoflook fijn en voeg dit toe aan het avocadomengsel.

Snijd de tomaat in partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de tomaat vervolgens heel fijn en voeg ook toe.

Roer het geheel nu even goed door en breng op smaak met de citroen peper, chipotle, peper en zout. Belangrijk is altijd om even te proeven en naar smaak nog meer kruiden toe te voegen.

Maar zo makkelijk is het maken van een heerlijke guacamole dus!

De rest is helemaal een makkie!

Bereid de vissticks in de oven, koekenpan of Airfryer (zoals op de verpakking). Ik koos voor de laatste optie en binnen 12 minuten op 180 graden had ik heerlijk knapperige vissticks.

Snijd de tomaten in plakken.

Verwarm de wraps kort in de magnetron of zoals ik in een droge koekenpan.

Besmeer ze vervolgens met de guacamole, verdeel de sla er overheen, leg de tomaat erop en als laatst de vissticks in het midden van de wrap. Rol ze op of vouw er een mooie wrap van.

Voilå, het Vis Vrijdag gerecht is klaar! Heerlijke wraps met Vissticks en guacamole.

Eet jij ook 1 keer per week vis?

Wraps met vissticks en guacamole

 

Wraps met vissticks en guacamole

Wraps met vissticks en guacamole

 

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Dit recept is in samenwerking met Iglo tot stand gekomen.

Ga jij deze Wraps met Vissticks en guacamole proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Wraps met Vissticks en guacamole…