Winactie NADA Nothing Added

Winactie + review NADA Nothing Added! 12


Winactie NADA Nothing Added

Een review én winactie van NADA Nothing Added.. Al van gehoord? Ik ben enthousiast! Lees snel verder want misschien krijg jij binnenkort wel een proefpakketje thuis opgestuurd! Lekker en gezond 2017 in! Dat wil jij toch ook?

Begin december kreeg ik een proef pakket opgestuurd van Taco, de enthousiaste ondernemer achter NADA Nothing Added. Hij bracht deze heerlijke en bovendien gezonde (vegan) fruitsnack op de markt in 2016! Als één van de eerste mocht in deze heerlijke snack gaan uitproberen! Geen straf kan ik je vertellen.. Dit is écht lekker!

Zoals de naam al doet vermoeden is er helemaal NADA toegevoegd aan deze knapperige snacks! Geen suiker, geen kleurstoffen, geen smaakstoffen én geen conserveringsmiddelen. Kortom, 100% natuurlijk en met dezelfde voedingswaarde als vers fruit! Jullie begrijpen dan natuurlijk wel waarom ik daar direct enthousiast over was?

Een zakje van dit gevriesdroogde fruit is voor mij ideaal als snack on-the-go, thuis bij de koffie maar ook heerlijk door mijn bakje kwark iedere middag! Ik heb het (nog) niet geprobeerd, maar zelfs in een salade zouden deze fruitsnacks denk ik lekker zijn!

De portie zakjes bevatten tussen de 58 en 68 calorieën, dat valt reuze mee toch?

Winactie NADA Nothing Added!

Gevriesdroogd?

Ik had ook even geen idee wat dat precies inhield..

Bij vriesdrogen wordt vers fruit ingevroren tot ca -40°C en vervolgens in een vacuüm langzaam weer ontdooid. Door het vacuüm gaat het water direct over van ijs naar waterdamp, ook wel sublimatie genoemd, met als grote voordeel dat de unieke smaak en voedingsstoffen van het fruit behouden blijven.
De fruitsnack is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken! The strawberry issue, the apple issue en the peach issue! Daar mogen van mij nog véél meer smaken aan toegevoegd worden! Maar deze drie zijn in ieder geval allemaal even lekker als je het mij vraagt. Winactie NADA Nothing Added!

Ik ben enthousiast!  Ik vind deze fruitsnacks echt een absolute aanrader! Je moet ze alle drie een keer proberen!! Je kunt ze bestellen via de website van NADA Nothing Added en ze zijn te koop bij alle Marqt winkels in Nederland. Er zit er vast wel eentje bij jou in de buurt! Niet in de buurt..? Ik zou er een blokje voor omrijden!

Of je kunt natuurlijk mee doen……

Winactie NADA Nothing Added!

Ik mag een pakketje van NADA met alle drie de smaken weggeven! Ben je benieuwd? Fan van healthy snacks?  Laat dan in een reactie hier, en/of op Facebook of Instagram weten welke smaak jou het lekkerst lijkt en tag een vriend of vriendin die dit ook lekker zou vinden! Like/volg natuurlijk wel even NADA Nothing Added en mij op Instagram of Facebook! Easy toch? Doe je mee? Maandag 16 januari maken we de winnaar bekend!

Winactie NADA Nothing Added!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 gedachten over “Winactie + review NADA Nothing Added!