Win eetkamerstoel naar keuze van Damiware

Win een eetkamerstoel naar keuze van Damiware.. 42


Win een eetkamerstoel naar keuze van Damiware

Win eetkamerstoel naar keuze van Damiware! Doe je mee?

Naast enorme liefhebber van eten heb ik ook een passie voor interieur. Wie mij op Instagram volgt zal dat niet ontgaan zijn, want daar komen dagelijks plaatjes voorbij van ons huis. Onlangs kreeg ik 2 prachtige nieuwe eetkamerstoelen opgestuurd van Damiware. Een webshop met producten voor alles in en rond het huis. Van voorraadpotten tot ovenschalen en van mengkommen tot messen en van barbecue’s tot eetkamerstoelen.

Voor 18.00 uur besteld = volgende dag in huis, gratis verzonden en gratis retourneren. 

Ik koos voor de Rocky eetkamerstoelen in het Cognac. Het is al vrij licht en wit bij ons in huis en deze stoere stoelen zijn weer eens iets anders. Door het ruitmotief in de rugleuning zijn ze ook nog een soort van klassiek. Ze waren makkelijk in elkaar te zetten en ze zitten super! Kortom, ik ben er blij mee!

Win een eetkamerstoel naar keuze van Damiware

Win een eetkamerstoel naar keuze van Damiware..

Nu hoor ik je denken.. nou leuk voor je dat je die stoelen kreeg.. 😀 Maaaaaar… ik mag dus ook 1 eetkamerstoel naar keus weggeven! Aan jou misschien wel?

Neem eens een kijkje op de website van Damiware om te kijken waar je uit kunt kiezen. Wellicht staat er dan binnenkort wel zo’n mooie stoel bij jou aan de eettafel. Welke stoel past er in jouw interieur?

Win een eetkamerstoel naar keuze van Damiware

Wat moet je dan doen?

Meedoen is simpel! Reageer hier onder deze blogpost en/of onder mijn Instagram post en laat in je reactie weten waarom jij graag zo’n gave stoel zou winnen!

Meedoen kan tot en met zaterdag 10 maart. Op zondag 11 maart maak ik de winnaar bekend. 

 

Doe je mee?

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

42 gedachten over “Win een eetkamerstoel naar keuze van Damiware..

 • Marianne

  Superleuke actie!! Ik doe graag mee voor mijn dochter. We hebben een industrieel bureau gekocht en daar zoeken we nog een mooie, comfortabele stoel bij! Er staan prachtige stoelen bij, de een mooier dan de ander. Maar de keuze laat ik aan mijn dochter. Voor nu ga ik heel hard duimen ???.

 • Lindsay

  Wat een gave actie, ik zou heel graag een nieuwe stoel voor mijn eettafel willen winnen. Ik woon alleen dus heb niet altijd veel te besteden dus veel stoelen die ik nu heb zijn van marktplaats. Een nieuwe zou dus super tof zijn

 • Sophie Schipper

  Gaaf!! Dat zou nog eens een leuk verjaardagscadeau zijn voor mij en een nieuwe stoel is altijd leuk! Vooral als je er al stiekem een plekje voor in gedachten hebt ???dubbel feest!

 • Sanne

  Ja ja ja ja! Dit komt zo goed uit 😀 want ik ben nu al een tijdje het internet aan het afstruinen voor een nieuwe stoel omdat ik binnenkort meer thuis werk omdat ik meer met mijn eigen bedrijf/blog wil doen!! Dit zou echt een super start zijn voor mijn carrièreswitch. Love it!!

 • Sanne

  Oeeeh ja leuk!! Ik doe mee!! Probeer het gewoon! (Win namelijk echt nooit iets?) Maar nu hoop ik extra, want we hebben een nieuw huisje gekocht! Dus die stoelen zijn nu extra welkom! ? Ik ga duimen!

 • Hanne

  Supermooie stoelen! Zo eentje zou wel mooi staan in mijn interieur (industriële/scandinavische stijl met veel pastel en houttinten :-)) Ik volg je al een tijdje op instragram, prachtig interieur dat je hebt!

 • Nathalie Mellema

  Aaah hoe cool is dit zeg?! Ik heb een afschuuuuwelijke bureaustoel, die dus echt niet meer kan.. tijd om te vervangen voor een frisse en super toffe nieuwe! Past het bureau deel ook bij het industriële huis!

 • Elise

  Super gave stoelen! Ik zoek nog een mooie/stoete stoel voor aan het bureau… of misschien wel in de slaapkamer… of woonkamer…
  Ze zijn zo mooi?

 • Ellen Hazebroek

  Het lijkt mij geweldig om zo’n prachtige stoel te winnen! Mijn gezondheid laat veel te wensen over en het is lastig om een echt comfortabele stoel te vinden, waar ik ook voldoende steun heb voor mijn hele lijf. Vandaar dat ik dolgraag zo’n stoel zou willen winnen, omdat het fijn is, om weer eens gewoon lekker te kunnen zitten. 🙂

 • Marianne Scholten

  Mijn werkplek snakt naar een nieuwe stoel. Ik heb zo hard gewerkt dat de gaten in de bekleding vallen. Hij is helaas niet opnieuw te stofferen. Tijd voor iets nieuws!

 • Stephanie

  Jaaa super leuk! Ik heb even op de site gekeken en ik vind de eetkamer stoel Ally in cognac erg mooi! Op een paar maanden ga ik op mezelf wonen en een eetkamerstoel is zeker welkom!! De stoel zal een mooi plaatsje krijgen!

 • Francine van Hulsen

  We hebben onlangs onze keuken verbouwd, alles maar dan ook alles zat tegen of ging fout, dus ben ik wel toe aan iets positiefs. Een mooie stoel winnen en die andere drie koop ik er dan wel bij ?

 • Marjolijn

  Wauw, pareltje hoor! Daar zou ik heel graag 1 van mijn door de katten gesloopte eetkamerstoelen mee vervangen. (P.s. mijn katten leven nog hoor – ik heb ze niet levend gevild (ben veel te gek op ze) – maar tegenwoordig is 1 blik in hun richting wel voldoende om ze uit de buurt van de stoelen te jagen, dus de nieuwe stoel zal het overleven!)

 • Bertine van B

  Hoi Ashley,
  Wat een super gaaf stoeltje en past ook erg goed bij je inrichting! Ik ben echt wel een beetje jaloers haha! Wij hebben aan onze keukentafel ouderwetse stoeltjes. En met ouderwets bedoel ik echt ouderwets! Maar liefst 100 jaar oud zijn de beste stoelen waar wij op zitten. Over degelijkheid gesproken. Hoe tof zou het zijn als ik deze oude stoeltjes kan ruilen voor zulke mooie stoelen?!

  Groetjes Bertine

 • kim Coenen

  Super gaaf!! Wat een hoop mooie stoelen hebben ze daar. Als ik win wordt het nog moeilijk kiezen, maar ik denk dat een van deze mooie stoelen mijn paleisje zeker tot een nog mooier paleisje kunnen omtoveren.

 • Fokje

  De Lima in het grijs is mooi! ? Ik ben al jaren op zoek naar nieuwe stoelen, nu kan ik eerst mooi testen of ‘ie bevalt! En tegelijkertijd een mooi kado voor m’n vriend want hij is de 11e van maart jarig! ??

 • Trezie Meuwissen

  ♥ Wauw! Met een grote liefde voor een inspirerend interieur,
  ♥ Maak ik maar wat graag kans op zo’n prachtige stoel in een mooie kleur.
  ♥ Zo’n prachtig pronkstuk mist nu nog,
  ♥ Heerlijk om lekker in tv te kijken of een goed boek te lezen, toch?
  ♥ Maar wat graag loot ik dan ook mee voor een Damiware stoel naar keuze,
  ♥ Als je nog twijfelt hoe blij je ermee zou maken: REUZE!!

 • Dominique

  Mijn schoonzus liet mij laatst weten heel graag zo’n zelfde soort stoel als op de afbeelding te willen. Laat het nou geweldig zijn als ik haar kan verassen met de stoel die zij graag wilt hebben. Super leuke blogs trouwens! Ik ben fan.

 • Jolanda

  Wat een leuke actie van je! Waarom ik graag deze stoel zou willen winnen omdat hij prachtig is en zoals jij al aangaf heerlijk zit. Wat wenst een mens nog meer? Dan zet ik hem aan de eettafel en eet dan een van jou gemaakte recepten!!

 • Linspirationnl

  Wat een leuke winactie, ik zou de Romeo stoel wit graag willen winnen. Een super mooie stoel! Op instagram doe ik ook mee @linspirationnl

 • Goudsss

  Wat een gave webshop!
  Ik die oik graag mee, we zijn op zoek naar n ronde eettafel op Marktplaats. Daar willen we verschillende stoelen bij. Ik heb er al 1 gezien…

 • Natalie Bender-Schutten

  Oeh ik doe graag mee!! Ik heb net een mooi plekke gemaakt voor mijn computer en om te schrijven. Een mooie stoel ontbreekt er nog! Dus heel graag!!?

 • marloes veenstra

  Wat een leuke actie! Zag het toevallig doordat ik net Damiware had ontdekt en via instagram jouw blog weer ontdek. Heb de Romeo en Lima stoelen vol enthousiasme aan mijn vriend laten zien… Kunnen, of ik mag/doe, nu bezig met de inrichting na een flinke verbouwing van ons nieuwe huis. Voor aan de eettafel en in het werkhoekje beneden en werkkamer to-be boven moeten we nodig (nieuwe) stoelen hebben.

 • Ellen

  Wat een superleuke blogs schrijf je. Ik ga je zeker volgen! En natuurlijk wil ik graag meedoen met deze winactie. Hele mooie stoelen, die bij ons zeer welkom zouden zijn! Ik wil heel graag roze stoelen, maar mijn vriend is daar niet zo blij mee. Maaarrrrr als ik er nou eentje zou winnen, kan ik daar natuurlijk helemaal niks aan doen ? en moét ik er nog wel drie bijkopen. Zit dan niks anders op ? Toffe actie in ieder geval! ??

 • Yvonne

  Ik zou heel graag de stoel willen winnen. Dit zou alvast een heel fijn begin zijn om de eethoek af te maken. Er staan nu 3 groene klapstoeltjes welke vervangen mogen worden!! Nu zou deze stoel alvast een mooi begin zijn!

 • Nathanie

  Yes!! Deze actie is precies voor ons! We hadden het er een paar dagen geleden over dat onze eetkamerstoelen echt aan vervanging toe zijn. We zitten namelijk zo goed als op de houten rand, ja echt.. door de zitting heen.. Heel graag willen wij meedoen en kans maken op een prachtige stoel, waarna we vervolgens de andere stoelen ook kunnen vervangen voor mooie unieke exemplaren. Wij duimen!!

 • Chantal

  Wat een super leuke winactie? waarom wij heel graag zo’n gave stoel zouden willen winnen is niet om aan de eettafel te zetten maar op de babykamer. Hou van mijn interieur ❤

 • Marijke

  Hier ook een grote fan van interieur en design! Natuurlijk heb ik snel op de site van Damiware gekeken. De Romeo stoel in het wit zou perfect passen in ons interieur. Heel mooi als bureaustoel waar we hem dan voor willen gebruiken. De oude stoelen zijn wel aan vervanging toe.