We gaan logeren en nemen mee..?

We gaan logeren en nemen mee..?


We gaan logeren en nemen mee..?

We gaan logeren en nemen mee..?

Heel eerlijk? Pepijn is nog niet uit logeren geweest, simpelweg omdat ik het nog niet nodig vond en het niet nodig is geweest. Als we zelf weg gaan hebben we vaak oppas aan huis en slaapt hij lekker in zijn eigen bedje. Maar er komt natuurlijk een dag dat we wellicht zelf eens een nachtje weggaan of dat het toch handiger is dat hij ergens logeert. Of dat we bijvoorbeeld op vakantie gaan en graag zelf een bedje meenemen.

Stuntelen met een campingbedje?

Om me heen heb ik vaak mensen zien stuntelen met veel te zware en onhandige campingbedjes, dat zag ik niet zo zitten. Toen mij gevraagd werd het BabyBjörn ultra-light reisbedje te proberen hoefde ik daar niet over na te denken. Ik had hem zelfs al eens bekeken in een babywinkel en daar was ik al enthousiast. Omdat Pepijn de eerste maanden ook prima kon slapen in de wagenbak als we ergens waren besloten we toen nog even te wachten met de aanschaf van een bedje.

6 kilo en uitklappen in 1 beweging.

Het reisbedje kwam binnen en nog voordat ik de beschrijving had gelezen stond hij al. Er wordt trouwens een handige draagtas mee geleverd waar je hem eenvoudig in en uit kan halen. Het ultra-light reisbedje van BabyBjörn weegt slechts 6 kilo en is een redelijk compact pakket wanneer hij weer ingeklapt is. Geen gesleep dus met een veel te zwaar en lastig op te zetten bedje. Behalve het uitklappen is het inklappen ook een eitje, wel zo fijn.

We gaan logeren en nemen mee..?

Inclusief zacht en stevig matrasje.

Het bedje wordt geleverd met een zacht en stevig matrasje, superfijn. Meestal moet je deze nog los kopen. Je kunt er nog een bijpassend hoeslaken bij kopen maar ook gewone hoeslakens passen prima.

We gaan logeren en nemen mee..?

Lekker luchtig.

Het bedje is volledig gemaakt van de zachte en luchtige mesh stof. Je kunt ook van een afstandje al zien of je kindje slaapt of wakker is. Daarnaast is het ook een fijn bedje om bijvoorbeeld in de tuin als box te gebruiken.

We gaan logeren en nemen mee..?

Conclusie?

Ik ben enthousiast, het bedje is niet voordelig in aanschaf maar wanneer je weet er regelmatig voor een aantal jaren gebruik van te maken is het naar mijn mening het geld waard.

Ben je benieuwd geworden naar dit reisbedje van BabyBjörn klik dan even hier..

We gaan logeren en nemen mee..?

Deze blog is geschreven in samenwerking met BabyBjörn

Tot snel weer!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.