aardbeien smoothie

Een liefdevolle aardbeien smoothie!


aardbeien smoothie

 

Jaja, het is weer valentijnsdag! We roepen allemaal keihard dat we er geen waarde aan hechten, dat we geen verwachtingen hebben en dat we niet meedoen aan het commerciële gedoe.. Maar hoe leuk is deze simpele, gezonde en vooral liefdevolle aardbeien smoothie dan?

 

Een aardbeien smoothie, met liefde gemaakt! Daar scoor je dan toch sowieso punten mee? Het kost je nog geen 10 minuten van je tijd..

Wat heb je nodig? (voor 2 smoothies)

  • Een doosje bevroren of verse aardbeien
  • Een grote hand frambozen
  • 1 appel
  • Een banaan
  • Klein beetje water
  • Gezellige spikkels ter decoratie (hoeft natuurlijk niet)

Hoe maak je deze heerlijke aardbeien smoothie dan?

Nou ik denk dat ik daar niet heel veel woorden aan vuil hoef te maken… Alles gaat in de blender! Voeg water toe tot je de gewenste dikte hebt. Verras jouw lover vandaag met deze heerlijke en vooral gezonde aardbeien smoothie! Want wie het kleine niet eert? ;)

 

aardbeien smoothie

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze liefdevolle aardbeien smoothie maken?  Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! :) Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Comments

comments

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>