Rood fruit smoothie

Smoothie van rood fruit om de dag mee te beginnen..


Smoothie van rood fruitBegin de dag vandaag met deze smoothie van rood fruit! Verse frambozen en blauwe bessen en aardbeien uit de diepvries!

 

Smoothie van rood fruit…

Dat klinkt als en goede start van de dag toch? Ik drink het hele jaar door met regelmaat verse smoothies, maar zo richting de lente krijg ik er nog meer zin in! Voor mij blijven smoothies zo’n goed begin van de dag omdat ze altijd binnen no time klaar zijn! Alle ingrediënten gaan de blender in en als ik weer terug kom uit de badkamer is mijn smoothie klaar!

 

Wat heb je nodig voor deze smoothie van rood fruit? (1 smoothie)

  • Een handje frambozen
  • Een handje blauwe bessen
  • Een stuk of 6 aardbeien
  • 2 eetlepels kwark
  • Een banaan

 

De bereiding is zoals ik al zei simpel, alle ingrediënten gaan in de blender (soms nog met een klein beetje water) en klaar ben je!  Behalve als ontbijt is deze smoothie van rood fruit natuurlijk ook heerlijk bij de lunch of gewoon tussendoor!

 

 

 

Smoothie van rood fruit

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze Smoothie van rood fruit proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.