Gnocchi salade

Gnocchi salade van gastblogger Annemieke


Gnocchi salade Het is weer maandag! Een lekker recept van gastblogger Annemieke staat er op het menu! Gnocchi salade dit keer.. Heb jij weleens gnocchi gegeten?

Ik in ieder geval niet! Het trok mij eigenlijk nooit zo en ik had geen idee wat ik ermee zou moeten maken.. Annemieke bracht daar verandering in..

Gnocchi salade

Tsja…gnocchi. Ik liep er eigenlijk in de supermarkt altijd met een grote boog omheen omdat ik het er altijd vies uit vond zien. Het leek net niks, geen pasta en geen aardappel. Toch zag ik het overal vrij vaak voorbij komen en werd ik erg benieuwd. Toch maar gekocht dus, en het is lekker! Vooral als je deze opbakt in een wok met wat olijfolie in plaats van kookt!

 

Ingrediënten voor 2 personen:

 

  • 300 gram gnocchi
  • 2 eetlepels witte kaasblokjes
  • 1 paprika
  • 75 gram gemengde rucola sla
  • 4 cm komkommer
  • 1 rode ui
  • Handje verse basilicum
  • 1 tomaat
  • 1 el olijfolie (om in te bakken)

 

 

Bereiding:

 

  1. Doe 1el olijfolie in een koekenpan of wok en bak de gnocchi  (direct uit de verpakking) rondom goudbruin.
  2. Ondertussen maak je de salade. Snijd de tomaat, komkommer en paprika in stukjes. Snijd de rode ui in ringen. Doe dit samen met de gemengde rucola sla, in een ruime kom.
  3. Scheur de basilicum en meng ook deze samen met de witte kaasblokjes door de salade heen.
  4. Nu is het tijd voor de dressing. Doe 2 el rode pesto door de salade heen en meng dit goed door.

 

Eet smakelijk

(meer recepten vind je op www.sweetlittlekitchen.nl

 

 

Gnocchi salade

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze Gnocchi salade proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.