https://i2.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image.jpeg?fit=1024%2C1024&ssl=1
https://i2.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image1.jpeg?fit=1024%2C1024&ssl=1
https://i0.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image2.jpeg?fit=750%2C763&ssl=1
https://i1.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image3.jpeg?fit=750%2C767&ssl=1
https://i0.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image4.jpeg?fit=750%2C783&ssl=1
https://i0.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image5.jpeg?fit=750%2C740&ssl=1
https://i2.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image6.jpeg?fit=1024%2C1024&ssl=1
https://i1.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2016/06/image7.jpeg?fit=1024%2C1024&ssl=1
https://i2.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_0768.jpg?fit=1024%2C1024&ssl=1
https://i0.wp.com/ashleywillems.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_0769.jpg?fit=1024%2C1024&ssl=1
Vandaag pulled porc gemaakt in de slowcooker, we hadden er erg veel zin in. Maar de smaak viel ons erg tegen. Erg flauw en nietszeggend. Wat kunnen we er nog meer in doen waardoor er meer smaak aan het vlees komt?
En wat is de werking van de cola bij dit gerecht?
Hallo Dicky, dit heb ik nog nooit eerder gehoord over dit recept.. Wat ik ook altijd in mijn recepten schrijf is dat het belangrijk is om eerst te proeven voordat je gaat eten. Zo kun je altijd nog naar wens en naar eigen inzicht extra kruiden toevoegen. Bijvoorbeeld peper/zout of de andere kruiden die zijn gebruikt in het recept.. (5 spices, chili, knoflook, sambal). Heb je wel nog wat extra barbecuesaus toegevoegd na het slowcooken?