Pastasalade met gestoomde zalm en pesto

Pastasalade met gestoomde zalm en pesto!


Pastasalade met gestoomde zalm en pesto Ja ja, alweer een lekkere pastasalade! Pastasalade met gestoomde zalm en pesto dit keer!

Soms heb je van die fases hé, dan ineens eet je vaak hetzelfde omdat het simpelweg gewoon heel lekker is.. Ik zit nu dus in een pastasalade fase.. Komt ook een beetje door het weer denk ik. Op warme dagen heb ik niet altijd zin om uren in de keuken te staan, pastasalades zijn simpel, makkelijk en ook een beetje snel klaar.

Daarnaast ben ik zoals jullie weten mega fan van mijn nieuwe stoomoven en dan in het bijzonder fan van de gestoomde zalm die ik daarin klaar maak. Ik ga denk ik nooit meer op een andere manier zalm klaar maken.. uit de stoomoven is het zo onwijs lekker!

Anyway, de combi van pastasalade met gestoomde zalm én homemade pesto leek mij dus hemels!

Pastasalade met gestoomde zalm en pesto

 

Bereidingstijd: max 20 minuten

 

Wat heb je nodig? (4 personen)

  • +/- 350 a 400 gram pasta (naar keus)
  • 3 eetlepels pesto (klik voor het recept)
  • Stukje Parmezaanse kaas
  • Halve komkommer
  • 3 lente uitjes
  • +/- 10 cherry tomaatjes
  • 4 eetlepels (geroosterde) pijnboompitten
  • 1 zakje gemengde sla
  • 4 stukjes zalm (+/- 100 gram per stuk)
  • Peper/zout naar smaak

Bereiding:

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet deze af en spoel af met koud water.

Snijd de komkommer en lente ui in stukjes en de tomaatjes doormidden.

Rooster de pijnboompitten.

Stoom of bak de zalm (kort). In mijn stoomoven duurde dit slechts 6 minuten op 80 graden.

Voeg nu alles samen en hussel lekker door elkaar. De zalm verdeelde ik bovenop.

Maak de pastasalade af met wat geraspte Parmezaanse kaas en peper en zout!

 

Pastasalade met gestoomde zalm en pesto

 

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze pastasalade met gestoomde zalm en pesto proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt op social media kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.