img_8329

Wraps met gegrilde zalm!


wraps met gegrilde zalm

Wraps met gegrilde zalm! Mmm.. Normaal gesproken eet ik door de weeks kwark of crackers als lunch, maar op mijn vrije dag heb ik altijd zin in iets lekkers! :-)

Ik heb trouwens elke dag trek in van allerlei lekkers, maar dat is beter van niet zeg maar.. :mrgreen: Anyway.. deze wraps met  gegrilde zalm zijn heerlijk (voor op mijn vrije vrijdag..) 8-)

Naast dat het lekker is, staat het natuurlijk ook weer binnen een handomdraai op tafel..

Bereidingstijd is max 10 minuten.

Wraps met gegrilde zalm..

Wat heb je nodig? (voor 2 wraps)

  • 2 wraps, bij voorkeur meergranen of volkoren.
  • Een grote hand gemengde sla (of rucola of botersla)
  • Een halve komkommer
  • Een stuk zalm (+/- 150 a 175 gram)
  • Peper/zout
  • Homemade knoflooksaus! Klik hier voor het recept daarvan.. (cottage cheese kan ook!)

Bereiding:

Gril heel kort je zalm in een gril of koekenpan in een klein beetje (kokos)olie. Hij heeft echt maar een paar minuten per kant nodig..

Besmeer de wraps met de knoflooksaus

Schaaf met een kaasschaaf dunne plakjes van de komkommer

Deze plakjes komkommer verspreid je over de wrap gevolgd door wat sla

De zalm verdeel je in stukjes hier ook overheen en vervolgens rol je de wrap op!

wraps met gegrilde zalm

Simpel of niet? Heerlijke wraps met gegrilde zalm voor op je vrije dag!

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze heerlijke wraps met gegrilde zalm proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! :) Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

 

 

 

 

Comments

comments

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>