Pastasalade met geitenkaas

Pastasalade met geitenkaas en verse basilicum..


Pastasalade met geitenkaas

Pastasalade met geitenkaas.. Die smaakte heerlijk toen de temperatuur buiten was opgelopen tot boven de 30 graden en ik geen zin had om uitgebreid te koken!

Pastasalades zijn in mijn ogen altijd lekker en daarnaast makkelijk en snel klaar! Terwijl ik dit recept uitwerk regent het pijpenstelen en heb ik midden op de dag het licht aan in huis, maar toen we deze pastasalade met geitenkaas aten vielen de mussen dood van het dak en had ik 0,0 zin om de keuken in te gaan.. Binnen 10 minuten stond deze pastasalade op tafel! Ik gebruikte verse tortellini (gevuld met ham) in deze salade maar je kunt natuurlijk elke pasta soort gebruiken die je toevallig al in huis hebt.

Pastasalade met geitenkaas

 

Wat heb je nodig? 

  •  250 gram gekookte (iets afgekoelde) pasta
  • Een bakje met geitenkaas bolletjes of een stukje vers geitenkaas (ik gebruikte de geitenkaas bolletjes met cranberry van de Lidl, echt een aanrader!)
  • Een halve komkommer
  • 3 lente uitjes
  • 2 a 3 handjes gemengde sla
  • Wat verse basilicum blaadjes
  • Handje cherry tomaatjes
  • 2 theelepels bruschetta kruiden
  • Wat olijfolie
  • peper/zout naar smaak

 

 Bereiding: 

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking, na het afgieten een eetlepel olijfolie er doorheen en even af laten koelen. (zonder olijfolie gaat het plakken..)

Snijd de lente ui en de komkommer..

Meng vervolgens de sla door de pasta heen. Voeg de lente ui, komkommer en tomaatjes toe.

Daar overheen gaan de geitenkaas bolletjes, de bruschetta kruiden en naar wens/smaak nog wat peper en zout.

Maak de pastasalade af met wat verse basilicum, en klaar ben je!

 

 

Pastasalade met geitenkaas

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga je deze pastasalade met geitenkaas en verse basilicum proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.