INTERIEUR | Nieuw in huis

INTERIEUR | Nieuw in huis! 1


INTERIEUR | Nieuw in huisIk word er altijd zo onwijs blij van, nieuwe items in huis!

Wie mij op Instagram volgt weet dat ik graag bezig ben met het veranderen van ons interieur. Schuiven, omdraaien, nieuw kleurtje etc, en mooie foto’s maken ter inspiratie. We wonen pas sinds juni 2017 in ons nieuwe huis maar de slaapkamer heeft afgelopen week al een nieuwe kleur op de muur gekregen. Sommige van jullie verklaren me nu wellicht voor gek, ik word er blij van.

INTERIEUR | Nieuw in huis..

1 van de voordelen van het leven van een blogger is het feit dat je met regelmaat spullen opgestuurd krijgt. Op Instagram deel ik vaak in de stories welke pakketjes er allemaal binnen komen. Van sommige producten word ik zo blij dat ik ze graag met jullie deel door ze in deze blog te benoemen. Zelf breng ik natuurlijk ook graag bezoekjes aan woonwinkels en kom ik (bijna) nooit met lege handen thuis. Ook deze spullen komen voorbij in deze blog.

INTERIEUR | Nieuw in huis

Er ontbrak nog een mooi stoeltje om onze zithoek compleet te maken. Ik zocht naar een grijs of taupe kleurige stoel die niet te groot zou zijn. Toen opeens zag ik deze stoel van Woood in de folder van de Karwei staan. Op dat moment had ik alleen wat okergele kussens op de bank en her en der een okergeel accent in de vorm van een kaars. Maar een okergele stoel? Zou ik dat niet snel zat zijn? Jammer dan dacht ik, ik ga hem gewoon kopen. En dat zelfde weekend stond hij al in huis. Super blij mee!

INTERIEUR | Nieuw in huis

INTERIEUR | Nieuw in huis

Ook van groen in huis word ik erg blij! Toen de kerstboom er weer uit ging was het gelijk een kale hoek voor mijn gevoel. Voordat de kerstboom kwam had ik daar geen last van maar oké, voor ik het wist liep ik in de Intratuin. Ik kwam thuis met deze Calathea Orbifolia.

INTERIEUR | Nieuw in huis

Op mijn wishlist..

Zien jullie dat mooie wollen plaid in die grijze mand, die stond al zo lang op mijn wishlist. Het is een handgemaakt plaid van 100% merinowol uit de webshop van Wolletjebol. We hadden een deal, ik maakte voor haar een mooie taart, en zij voor mij dit fantastische plaid. Zij blij, ik blij!

Win eetkamerstoel naar keuze van Damiware

Win actie!

Wat jullie van de week al konden lezen is dat ik 2 nieuwe eetkamerstoelen opgestuurd kreeg, deze mooie  kleurige stoelen van Damiware. Het leuk hiervan was dat ik ook 1 stoel naar keuze mag weggeven. Hoe je kans maakt dat lees je hier…

Meedoen kan tot en met zaterdag 10 maart!

INTERIEUR | Nieuw in huis

Fan van olie en azijn!

Ook de keuken werd nog verder aangekleed. Bijvoorbeeld met deze kruidenrekjes van de Ikea. Ideaal voor mijn verzameling olijfolie en azijn. 1 van de rekjes hing in onderste boven op met de zilverkleurige bakjes eraan. Hier kan ik al mijn pollepels en spatels kwijt.

INTERIEUR | Nieuw in huis

Werkkamer?

En de werkkamer is ook af! Of nouja, werkkamer? Onze kledingkasten staan er ook dus hoe noem je zo’n kamer dan eigenlijk.. Haha! Dit simpele bureautje kochten we bij de Ikea, even als het houten ladekastje wat erop staat. Een prima plekje om mijn blogs uit te schrijven en recepten te bedenken. Hoewel ik dat toch ook vaak op de bank doe met de laptop op schoot ;-).

INTERIEUR | Nieuw in huis

Een mooie herinnering..

Deze super mooie afdruk van FotoOpAliminium kreeg ik opgestuurd vlak na onze wintersport vakantie. Het is dus een foto op aluminium, dat is weer eens wat anders dan de standaard foto afdruk. FotoOpAluminium.nl een dochterbedrijf is van Fotocadeau.nlJe kunt er werkelijk van alles bestellen, foto’s op canvas, plexiglas, hout, forex, allerlei foto cadeaus maar dus ook foto’s op aluminium. Dit is dus zo’n product waar ik oprecht blij van word en daarom schrijf ik daar met plezier over. Ze bieden goede service, en een snelle levering dus mocht je nog een mooie herinnering willen laten afdrukken?

INTERIEUR | Nieuw in huis

Roze..

En de nieuwe kleuren in de slaapkamer. Kleuren, want ik kon niet kiezen.. Tot ergernis van Robbert bedacht ik dat ik 2 kleurde roze wilde en dat er dan nog een witte streep tussen moest zitten. “Kan het nou niet voor 1 keer zo zijn dat de hele muur 1 en dezelfde kleur krijgt?” Nee schat, sorry! Ik kreeg deze verf opgestuurd van Fairf en ik koos voor de kleuren Pedro en Berksun. Ze hebben geweldige kleuren in hun assortiment, dat maakte het kiezen dus ook zo lastig. Ik kreeg de verf aangeleverd in een doos samen met tape, kwasten, rollers, bakjes etc. Hoe ideaal is dat? Ik ben super blij met het resultaat, het past goed bij de andere pastel kleuren in de slaapkamer.

 

Dat was het weer even voor nu!

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

 

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “INTERIEUR | Nieuw in huis!