De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur!


De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur! 

Ik hoor jullie denken, waar wil je het nu over hebben? Over wipstoelen of over interieur? Ik wil het graag even hebben over de enige interieurproof wipstoel die ik ken, de Bouncer Bliss van BabyBjorn.

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur

Wel of geen wipstoel

Lange tijd twijfelde ik of ik wel een wipstoel wilde aanschaffen. Hoe vaak zou je zo’n stoeltje gebruiken? En ik had er ook nog geen één gezien die ik mooi, praktisch én betaalbaar vond. Want ook die laatste 2 dingen vind ik erg belangrijk. Onze woonkamer is niet groot dus het moest zeker ook geen sta in de weg zijn. 

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur

Bouncer Bliss 

Toen ik benaderd werd om de Bouncer Bliss van BabyBjorn uit te proberen werd ik stiekem toch erg enthousiast. Dit zag eruit als een wipstoel die wél voldeed aan mijn eisen. Ik koos voor de kleur Sand Grey omdat deze kleur het beste in ons interieur past. Maar er zijn nog veel meer mooie kleuren beschikbaar. Ik zag nu ook een limited edition op de website in de kleur Grayish Green, super mooi! 

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur
Erg vermoeiend wel..

Het is een ergonomische wipstoel met een zacht en omsluitend design, direct vanaf de geboorte te gebruiken. De zachte zitting vormt zich naar het lichaam van je kindje, verdeelt het gewicht gelijkmatig en geeft goede ondersteuning. Het stoeltje is te gebruiken tot een gewicht van 13 kilo, dat zit voorlopig dus nog wel even goed. 

Natuurlijk schommelen

Deze wipstoel heeft geen batterijen nodig. Door de bewegingen van je kindje schommelt het stoeltje vanzelf. Pepijn is daar nu natuurlijk nog iets te klein voor maar ik weet zeker dat hij het straks prachtig gaat vinden als hij heeft uitgevonden hoe het werkt. 

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur

Mijn ervaring

Zo klein als hij is heeft Pepijn al een aantal keren in de wipstoel gezeten. Zo ook de dag na zijn geboorte. Hij had in het vruchtwater gepoept en dit ook binnen gekregen, helaas was hij erg misselijk en hield nog geen voeding binnen. We zette de wipstoel in de box op de laagste stand en zo kon hij toch iets wat rechtop bijkomen van de bevalling. Hij werd er helemaal rustig van en leek al snel minder misselijk. Heel fijn voor hem. 

Ook daarna zat hij verschillende keren in de wipstoel, Pepijn is een kleine wijsneus en vindt het maar wat prachtig om alles om zich heen te kunnen bekijken. Dat gaat natuurlijk prima vanuit deze wipstoel. 

Wat ik al zei, deze wipstoel is geen sta in de weg. Je kunt hem helemaal plat inklappen en zo onder de box schuiven of in een kast zetten. Ik vind het ook makkelijk dat ik hem dus ergens mee naar toe kan nemen, bijvoorbeeld naar mijn moeder die na mijn verlof een dag op gaat passen. 

Gebruiken jullie thuis ook wipstoeltjes? 

De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur
De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur
De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur
De BabyBjorn wipstoel die past in elk interieur

Voor nog meer info en prijzen, neem even een kijkje op de website!

Deze blog is in samenwerking met BabyBjorn tot stand gekomen. 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.