Smeuïge kruidkoek met Choco Loco

Smeuïge kruidkoek met Choco Loco..


Smeuïge kruidkoek met Choco Loco

Smeuïge kruidkoek met Choco Loco, een lekker tussendoortje en heerlijk bij een kopje koffie of thee!

Pas geleden kreeg ik een aantal heerlijke kruiden van Green Gypsy Spices opgestuurd. Kim is een echte ‘spice girl’ en maakt heerlijke kruiden melanges. Speelse kruiden met een vrolijk karakter. Vrolijke potjes met heerlijke kruiden en lachwekkende teksten. Nu is Choco Loco zo gek nog niet, maar wat dacht je van ”Hoer op de grill”, ”Love your chick”, ”Knoflooksletten” of”Funky pasta”. Kruiden met een knipoog maar zonder toevoegingen en e-nummers.

Vandaag ging ik aan de slag met de ”Choco Loco” want ik wilde al een tijdje een lekkere kruidkoek maken. In de Choco Loco zitten de volgende kruiden: gember, nootmuskaat, kaneel, cacao en een heel klein beetje kokosbloesemsuiker. Leek me heerlijk in een kruidkoek.

Smeuïge kruidkoek met Choco Loco..

Bereidingstijd: +/ 10 minuten + 60 minuten in de oven.

Wat heb je nodig?

  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 250 gram (donkere) bastard suiker
  • 150 ml melk
  • 3 theelepels Choco Loco
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels stroop of honing
  • Mespuntje zout

Overig: 

  • Cakevorm
  • Bakpapier

Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een velletje bakpapier in je cakevorm.

Eigenlijk is het super simpel, je maakt een beslag van alle ingrediënten. Meng/mix goed door elkaar  en schep het beslag in de cakevorm.

Zet hem vervolgens voor 60 minuten op 180 graden in de oven.

Laat de kruidkoek afkoelen op een rooster en geniet bij een kopje koffie of thee van een heerlijk stukje smeuïge kruidkoek met Choco Loco.

Smeuïge kruidkoek met Choco Loco

Smeuïge kruidkoek met Choco Loco

Smeuïge kruidkoek met Choco Loco

Eet smakelijk!

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Ga jij deze smeuïge kruidkoek met Choco Loco proberen?? Deel je foto op Instagram of Facebook en tag mij daarin! 🙂 Dat vind ik echt te gek! Als je de hashtag #ashleywillems gebruikt kan ik altijd alles terug vinden!

Of laat me in een reactie hieronder weten of het je gesmaakt heeft!

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.