25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels

25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels? 2


25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels

Inmiddels ben ik 25 weken zwanger en is het tijd voor een update!

25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels?

 

Het is alweer enige  tijd geleden dat ik jullie een update gaf. Ik was van plan dit vaker te doen maar daarvoor ben ik denk ik net iets te druk. Geniet ik soms ook gewoon van een dag of een avond niks en vliegen de weken voorbij. Ik ben inmiddels alweer 25 weken onderweg en het gaat hartstikke prima. Ik heb niks te klagen, dus dat ga ik ook zeker niet doen. De 20 weken echo was helemaal goed, dat was natuurlijk super fijn. En ook alle controles gaan verder prima.

Bij 19 weken voelde ik meneertje voor het eerst echt heel duidelijk en bij 23 weken kon Robbert het ook voelen, zo leuk! Hij is met vlagen echt heel druk, voornamelijk als ik ’s avonds in bed lig, als ik gegeten heb of als ik in de auto zit.

25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels

Zijn wiegje..

Heb ik dan helemaal geen last van kwaaltjes?

Jawel hoor, er zijn avonden dat ik het liefst al om 19.00 uur naar me bed ga. Ik heb voornamelijk ’s avonds last van rusteloze benen en ’s nachts vaak kramp in mijn benen/voeten. Maar ik bedenk me vaak dat het veel erger kan, dat ik ook zomaar nog steeds zo misselijk had kunnen zijn als aan het begin.. Dus dan vind ik het allemaal nog wel meevallen.

Op Instagram kreeg ik trouwens de tip om magnesium vlokken te kopen voor in een voetenbadje, dit schijnt enorm te helpen tegen kramp en rusteloze benen. Ga ik doen natuurlijk!

Het is wat rustiger hier op de blog dan dat jullie gewend zijn, ik ben iets wat inspiratieloos op het moment en ook de tropische temperaturen zorgen er niet voor dat ik na werk nog heel actief ben. Komt vast weer goed! Deze hobby moet ten slotte wel leuk blijven..

25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels

22 weken zwanger..

De babykamer..

Sommige vinden het misschien wat vroeg, maar we zijn 25 weken onderweg en de babykamer is klaar! Ik vind het heerlijk dat het kamertje klaar is en we daar geen omkijken meer naar hebben. Wanneer het zoals nu 30 graden is heb ik namelijk echt geen zin om te gaan verven of kasten in elkaar te zetten en als ik straks wat verder ben heb ik daar denk ik steeds minder zin in. Niet dat ik dat allemaal alleen gedaan heb, maar ik vond het fijn dat ik nu nog zelf kon meehelpen. Als het goed is werk ik door tot 4 weken voor de uitgerekende datum,  in die 4 weken wil ik ook gewoon echt genieten van mijn verlof. Tussendoor gaan we ook nog op vakantie, dus dit geeft een hoop rust.

25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels

Het kamertje..

 

De geboortekaartjes zijn al uitgezocht en de proefdrukjes liggen al op de eettafel, zo leuk! Heerlijk al die voorpret. Vorige week kwam ook de kinderwagen binnen, zo onwijs leuk! We hebben gekozen voor de Bugaboo Fox in het zwart. Ik zal in de volgende update even een fotootje delen. Verder blijf ik maar shoppen voor de kleine man, alles is gewoon zo leuk!

 

Kortom, met mij en ook met de baby gaat alles goed! Hebben we niks te klagen en genieten we van alles!

 

Liefs,

Logo-ASH-PNG1

Volg je mij trouwens al op  Instagram of Facebook?

Print Friendly, PDF & Email

Comments

comments


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “25 weken zwanger, hoe gaat het inmiddels?